DodeNAupdate2Eerder berichtten we over een overleden man in een auto bij de Noord Aa, gevonden op zaterdag 5 september rond 20.30 uur. Een passant was op de auto afgestapt, omdat de bestuurder er ‘vreemd’ bij zat. Mogelijk is de overleden persoon Frank Ruitenburg, beter bekend als FrankiePlankie; ‘maker achter een van de beste P2000’, zoals Redactie 112Vandaag bericht.

112regioflits.blogspot.nl meldt: “Het vreselijke bericht ontvangen dat Frank Ruitenburg (PE1NSV) (@FrankRuitenburg / @pk2flex Twitter) op zaterdag 5 september 2015 is overleden.” Volgens 112Vandaag.nl kennen veel hulpverleners, fotografen en volgers van hulpdiensten Frank van www.FrankiePlankie.nl. Op zijn site, wat zijn grote passie was, kon iedereen de meldingen van de hulpdiensten volgen.

Overlijdensbericht

Uit naam van de familie van Frank Ruitenburg plaatste scannerforum.nl een overlijdensbericht, met daarbij toegelicht: “Afgelopen zaterdagmiddag onderweg in zijn auto naar Zoetermeer. Hij wilde naar een pc winkel gaan en is beroerd geworden. Is zelfstandig aan de kant gegaan en heeft het daar aan zijn hart gekregen. De politie heeft hem 's avonds gevonden. Frank werd slechts 51 jaar.”

Lees hier ons eerder geplaatste bericht: “Overleden man in auto gevonden in Noord Aa” (met meer foto’s).

-advertenties-

-goede doel-