BridgeRuim 1/3 van alle Nederlanders staat ingeschreven op een sportclub. Voor wie wél wil sporten maar niet wil of kan bewegen, lijkt bridge uitgevonden! Een zeer gevarieerde en interessante denksport welke niet snel verveelt. Zeker sportief te noemen, daar op mentaal vlak veel gevraagd wordt van de bridger: de concentratie, het geheugen en het samenwerken met de bridgepartner. Het sociale aspect is een zeer belangrijk onderdeel van de sport. Je leert nieuwe mensen kennen, doet leuke contacten op en moet ook in een klein team aan het werk.

Bridgen is van alle tijden en ontzettend populair bij alle lagen van de samenleving. Logisch ook; want leeftijd of afkomst zijn niet belangrijk bij deze denksport. Op zoek naar een nieuwe hobby, waarbij gezelligheid en sociaal contact dus voorop staat is bridge de uitkomst. Een zeer veelzijdig kaartspel welke in de huiselijke en familiaire kring goed gespeeld kan worden en ruimschoots op verenigingen en wedstrijden wordt beoefend. Als je wilt kun je er zelfs dagelijks mee bezig zijn.

Bridgeschool Zoetermeer start in de week van 22 september weer met nieuwe bridgecursussen. Zo’n bridgecursus omvat een aantal onderdelen, welke de beginner zich over een aantal cursusavonden en/ of middagen eigen kan maken. De beginnerscursus waarvan de eerste les op dinsdagavond 22 september of op donderdagmiddag 24 september zal starten zal wekelijks plaatsvinden met als starttijd 19.45 uur of 13.30 uur. In diverse groepen zal op ontspannen manier de stof besproken en behandeld worden. Na de gehele cursusduur van 12 lessen, 2 oefenavonden/ middagen en een eventuele vervolgcursus bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan de Oefenclub Bridge Zoetermeer. Deze club speelt competitie, organiseert gezellige avonden en begeleidt de kennis naar een hoger niveau om vervolgens door te kunnen stromen naar de veelal gevorderde verenigingen.

Ideaal voor alleenstaanden:

Ook voor alleenstaanden zijn de bridgelessen een geweldige wijze om nieuwe contacten op te doen en zo nieuwe mensen te leren kennen die net als jij een nieuwe hobby willen oppakken. Omdat bridge uiteindelijk in groepjes gespeeld wordt vormen zich tijdens de lessen vanzelf leuke contacten. Je kunt je voor de bridgelessen en voor de oefenvereniging alleen opgeven of eventueel met een partner of familielid.

De cursus wordt gehouden in het zalencentrum 2B-Home in het Vernèdesportpark (Dr. JW Paltelaan 103 in Zoetermeer). Dit centrum droeg vroeger de naam Bridgehome en beschikt alleen al hierom over alle middelen die men verwacht omwille van het spel bridge. 2B-Home is centraal gelegen in Zoetermeer aan de rotonde bij het Vernèdepark (naast Nutricia en zwembad De Driesprong).

De inschrijving is inmiddels gestart. Inschrijving kan plaatsvinden door naam en adres te mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen naar de Bridgeschool Zoetermeer in 2B-Home, 079-316.00.66. Meer informatie vind je ook op de website: www.bridgeschoolzoetermeer.nl

-advertenties-

-goede doel-