FullSizeRenderBen je single en wil je graag nieuwe mensen ontmoeten? Wil je graag eens met andere singles praten? Heb je zin in een gezellige middag met een drankje en (h)eerlijk eten? Kom dan zaterdag 12 september naar de eerste Singles Meet Up in de Wijktuin Broekweg in Zoetermeer!

Organisator van de Singles Meet Up, Marja Frericks: “Al een tijdje liep ik met het idee rond om iets te organiseren voor singles. Mensen die nooit getrouwd zijn, mensen die gescheiden zijn, weduwen en weduwnaars. Niet omdat alleengaand een probleem is, gewoon omdat het een andere situatie is dan het huwelijk. Getrouwd zijn heeft z’n voordelen maar brengt ook problemen met zich mee. Datzelfde geldt voor singles. Ik heb gemerkt dat veel singles daar graag eens met elkaar over praten. Ze vinden het bovendien fijn elkaar te ontmoeten in een ontspannen sfeer zonder het idee te hebben dat er iets moet waar ze geen zin in hebben. Nee, we gaan niet speeddaten... Wat we wel gaan doen, dat verklap ik nog niet. Eén ding is zeker, het wordt bijzonder”.

De wijktuin Broekweg is een unieke landelijke locatie midden in de stad, op amper vijf minuten lopen vanaf de Randstadrail, halte De Leyens. Prachtige appel- en perenbomen, een kruidentuin en een bloemenpluktuin om in te wandelen en nog veel meer om samen van te genieten. De picknicktafels bieden plaats aan dertig singles en na de kennismaking kunnen zij genieten van een heerlijk buffet.

De Meet Up is een initiatief van internetkerk MijnKerk.nl. Vanuit het hele land is er al belangstelling voor de Singles Meet Up. Wil je bij deze Singles Meet Up aanwezig zijn of heb je nog vragen? Laat het de organisatie weten en stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-advertenties-

-goede doel-