bruidsbeursOp zondag 20 september vind bij 2B-Home de 2B-Married bruidsbeurs plaats. Deze unieke kans om samen met familie, vrienden, ceremoniemeester en aanstaande een bruiloft bij 2B-Home van top tot teen te beleven kun je niet aan je voorbij laten gaan!

Na het succes van de voorgaande jaren heeft 2B-Home besloten het dit jaar gewoon weer te doen! Ook komende editie belooft weer een spektakel te worden. Van de trouwceremonie in de romantische trouwzaal , naar het swingende bruidsfeest met een fantastische DJ en live band. Niets is te gek op deze dag! Diverse malen per dag zal de trouwerij door een echt bruidspaar uitgevoerd worden en staan er weer deskundigen exposanten voor aanstaande bruidsparen klaar, die zeer ervaren zijn met het tot stand brengen van de perfecte bruiloft.

De bruidsbeurs zal plaatsvinden tussen 11.00 en 16.00 uur op de Dr. J.W. Paltelaan 103 te Zoetermeer. De toegang voor deze dag zal geheel gratis zijn. Ook prettig is dat de auto’s kosteloos op de ruime parkeerplaats geparkeerd kunnen worden. Meer informatie over deze dag is te vinden op www.2b-home.nl

2B-Home Party en Business Centre, Dr. JW Paltelaan 103

-advertenties-

-goede doel-