logo FvhL 2015Een leven lang leren! Dat is wat Festival van het Leren landelijk onder de aandacht brengt tussen 11 en 20 september. 19 september is Festival van het Leren ook aanwezig in Zoetermeer, bij het evenement Cultuur Lokaal dat plaatsvindt van 11.45 – 18.00 op het Stadhuisplein en de Duitslandlaan.

Het Festival richt zich op alle burgers, ongeacht opleiding, leef- en werksituatie. Daarnaast is er speciaal aandacht voor het bereiken van groepen voor wie leren niet vanzelfsprekend is (geweest).

Leren doe je je leven lang

Wil je je talenten ontdekken en je verder ontwikkelen? Heb je altijd al een taalcursus willen doen? Wil je door een cursus of opleiding jouw loopbaankansen vergroten? Wil je beter leren lezen en schrijven? Wil je je vak ontdekken en jezelf? Heb je vragen over Leren & Werken?
Kom dan op zaterdag 19 september naar de stand van Festival van het Leren. Verschillende organisaties staan voor jou klaar om je antwoord en advies te geven over deze vragen. Je kun er terecht bij de Volksuniversiteit, Het Taalhuis, Stichting Piëzo, ID College Werkt en het Leerwerkloket. Want leren doe je je leven lang!

-advertenties-

-goede doel-