dp DorpsstraatWinkelen op zondag in de Dorpsstraat? Ja, dat kan! Op 20 september zullen voor het eerst in de geschiedenis van Zoetermeer een flink aantal winkels tussen 12.00 en 17.00 uur open gaan!

Inmiddels zijn er veel winkeliers die inzien dat een opening op zondag een extra boost kan geven aan de exploitatie. Het publiek kan op zondag heerlijk 'funshoppen' of gebruik maken van de gelegenheid op hun vrije dag uitgebreid te shoppen en zich goed laten adviseren, je kunt er namelijk wat meer tijd voor nemen als je vrij bent. Als dit experiment bevalt, zullen er volgend jaar meer koopzondagen komen.

Geopende winkels

Zondag 20 september is iedereen van harte welkom in de gezellige Dorpsstraat bij onder andere: 44 and More - Zeeman - Stork - Jij, Ik & IJs - De Lekkere Winkel - Dierenparadijs - Molen de Hoop - House of Blue Jeans - Kruidvat - Woonbos - Yippy kindermode - Me & My Body lingerie - Bij de Toko - Slagerij Harput - Café Hovestein - Magic Sun - Part Time Heroes - Johnny’s Burger - Fish 24 - de Zoete Wereld - Animay damesmode - Big L jeans - Wereldwinkel - Sendsmode - De Bakkerswinkel - Lekkers - Sweetlake Fashion - Bruna - Catwalk - Pastacompany - de Binnentuin - Eye wish Groeneveld

Zondag in ‘t Park

Als u dan toch in de straat bent loop dan ook even door naar het gezellige evenement 'Zondag in het Park' aan het Nicolaasplein, waar ook veel te doen is voor groot en klein. o.a. diverse optredens van muzikanten en kleinkunstenaars, er zijn diverse activiteiten voor de kids en u kunt heerlijk vertoeven en socializen met uw vrienden.

-advertenties-

-goede doel-