DSCN1425

Op dinsdag 8 september overhandigde vice-voorzitter van de Soroptimistclub Zoetermeer e.o., Paula Ouwens Nagell, een cheque ter waarde van € 2208,- aan Jouke en Cécile Schat van de Stichting kinderhulp Togo.

Het geld is bestemd voor kinderen met gehoorproblemen in Togo. In Nederland is dankzij een aantal succesvolle acties van kerken, gehoorwinkels en particulieren een flinke voorraad (gebruikte) gehoorapparaten ingezameld. Het ingezamelde geld van Soroptimist club Zoetermeer wordt gebruikt om bij deze gehoorapparaten een voor de ontvanger passend oorstukje te maken zodat de gehoorapparaten goed bruikbaar zijn.

Achterstandsituaties

Soroptimistclub Zoetermeer e.o. zet zich in voor vrouwen en kinderen in achterstandsituaties. Het geld voor het project van de Stichting kinderhulp Togo werd bijeengebracht via een bridgedrive en het jaarlijkse benefietconcert. Ook dit jaar organiseert de serviceclub op zaterdag 31 oktober weer een benefietconcert met aansluitend een high tea. Iedereen is uitgenodigd dit concert te bezoeken waarvan de opbrengst naar lokale en internationale projecten gaat.

Meer informatie over de serviceclub en activiteiten? Ga dan naar:
http://www.soroptimist.nl/onze-clubs/west-nederland/zoetermeer-e-o

-advertenties-

-goede doel-