mijn kerk top 2000De succesvolle Top2000kerk Meet Up van internetkerk ‘Mijnkerk.nl’ gaat door! Na de eerste Meet Up in het Zoetermeerse Stadstheater heeft bedenker Anton van Dijken nu zijn oog laten vallen op een andere bijzondere locatie: lunchcafé De Zoetelaar in de Zoetermeerse Dorpsstraat. Bijzonder omdat het lunchcafé gerund wordt door mensen met een verstandelijke beperking.

Anton van Dijken: "De Zoetelaar is een bijzonder lunchcafé op een mooie locatie in de oude dorpskern. Zoetermeer is uitgegroeid tot een grote stad met ruim 120.000 inwoners maar velen omarmen nog altijd de gezelligheid van de oude Dorpsstraat. Ik ben zeer tevreden dat de muzikale Top2000kerk Meet Up ook welkom is bij de Zoetelaar".

Maar er is meer ... samen met Henk Koning, o.a. presentator bij ZFM Radio wil Van Dijken de Meet Up een begrip laten worden in Zoetermeer en omgeving. Voor wie het even kwijt was: De Top2000kerk Meet Up is een avond waarop mensen luisteren naar muziek, elkaar verhalen vertellen en gezellig bij elkaar zijn. De verhalen gaan over het leven zelf en brengen de soms heel oude popsongs weer tot leven. Iedereen is welkom, jong en oud, gelovig of niet. De Meet Up is er voor iedereen!

Anton van Dijken: "Ik ben erg blij dat Henk Koning tijd wil maken voor de Top2000kerk Meet Up. Uiteraard zullen ook de luisteraars van ZFM meer dan eens geïnformeerd worden over de Meet Up's en wellicht ben ik zelf ook weleens in de studio aanwezig om iets te vertellen over muziek. En...we organiseren maandelijks een nieuwe Meet Up!"

De eerstvolgende Meet Up is op woensdag 30 september 2015 in Lunchcafé de Zoetelaar, Dorpsstraat 99 in Zoetermeer. Reserveren kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., kaarten zijn opnieuw 7,50 . LET OP: er is plaats voor 30 personen dus op=op.

Voor meer informatie: Anton van Dijken, 06-45700121 Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-advertenties-

-goede doel-