20150618 54184Tijdens de finale van Battle of the Bands Zoetermeer op zaterdag 19 september gaan zeven jongerenbands strijden voor de titel beste jongerenband van Zoetermeer. Haydon, Wooden Cards, Caspios, The Kings, Under the Palmtree, Big Jam en The Richies hebben met hun optredens tijdens de voorronde een plek weten te bemachtigen voor de finale.

Het programma start om 19:30 uur op het Stadhuisplein met Sevenation als voorprogramma en om 20:30 uur barst de strijd echt los. Tijdens het juryoverleg verzorgt Ruins als winnaar van vorig jaar een gastoptreden. De jury, bestaande uit Maurice Ligthart, Dré Geerdinck en Vincent Zaalberg, had met de voorronde al een lastige beslissing om de beste zeven bands te bepalen. En als de optredens van de bands net zo goed of zelfs beter zijn als tijdens de voorronde staat de jury nog een lastige keuze te wachten. De presentatie wordt net als vorig jaar weer verzorgd door Seran van Wijk.

Op het Stadhuisplein is er genoeg te doen tijdens de finale van de Battle of the Bands. Zo kan je met je vrienden op de foto in Fotohokje, waarna je gelijk een fotostrip meekrijgt en de foto via social media kan delen. Ook kan je een airbrush tatoeage laten zetten, een karikatuurtekening laten maken of een heerlijke suikerspin eten onder genot van één van de vele goede optredens.

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, nieuws en het tijdschema raden wij aan de Facebookpagina in de gaten te houden: www.facebook.com/battleofthebandszoetermeer

-advertenties-

-goede doel-