RVOZMiljOntbijt 1 RVOZMiljOntbijt 4 

Het is 07.15 en op de parkeerplaats van Dekker lopen ondernemers snel door de motregen naar de ingang. Daar wachten dames met een grote rode strik de bezoekers op en maken een compliment. Dit doen zij zonder de bezoeker te kennen, telkens weer krijgen zij te horen dat het een treffend compliment is. "De eerste indruk is goud waard," zegt één van de dames op de reactie van een bezoeker.

Woensdagochtend 16 september, dé dag na Prinsjesdag, komt zakelijk Zoetermeer samen voor het RVOZ miljoenenontbijt bij Sweet Lake Italy. De ondernemersvereniging heeft een prima ontbijt klaar staan en goede sprekers bereid gevonden om te spreken. De bijeenkomst wordt ondersteund door de gemeente en Van Lanschot met als thema Denk Groot- Doe Groot!

 

"Rood is het nieuwe oranje"

Gastspreker Luc Aben, Hoofdeconoom van Van Lanschot, stapte de arena in, te midden van de ondernemers om als Belg te vertellen dat rood het nieuwe oranje gaat worden, dat wij Nederlanders dadelijk Belgische worstjes en bier in huis gaan halen om de rode duivels aan te gaan moedigen op het EK voetbal. Zo wist hij de aandacht te krijgen en meteen de stap te maken naar zijn macro economische visie. "Nederland zit economisch in de lift, maar pas op voor teveel positiviteit, want dit is in vergelijking met de gemiddelde economische ontwikkelingen van Europa en daar zitten dus ook landen als Griekenland, Spanje en Ierland bij," vertelde hij. Met wat extra minuten spreektijd 'gestolen' te hebben, kreeg Luc Aben een enorm applaus van de aanwezigen die zijn voordracht enorm waardeerden.

De RVOZ is van mening dat Zoetermeerse ondernemers te bescheiden zijn en best wat groter mogen denken. Ondernemen is doen en doen is risico nemen. Voor een aantal ondernemers heeft de RVOZ 5 nominaties gegeven aan top ondernemingen. Dit waren: Gemeente Zoetermeer, Leen Menken Logistic Services, LG Sonic, NFGD Audiovisueel en Team Lotto-Jumbo.

 

RVOZMiljOntbijt 2   RVOZMiljOntbijt 5

Stemmen op de Ster van Zoetermeer

De zaal kon stemmen via een kastje en al eerder kon worden gestemd via de RVOZ app. Nadat alle stemmen waren uitgebracht werd ondernemer van het jaar: Leen Menken van Foodservices Logistics .

Menken mag binnenkort de grote glazen trofee in ontvangst nemen op zijn eigen bedrijf.

 RVOZMiljOntbijt 3

 

-advertenties-

-goede doel-