Koninkrijksbos 0097 hrRuim honderd Partou kinderen, waaronder kinderen van kinderopvang Partou Dunantstraat in Zoetermeer plantten op 25 september een boom in het Koninkrijksbos in Hof van Twente. De planting werd georganiseerd door Stichting Nationale Boomfeestdag en is de aanloop van het afsluitingsevent ‘200 jaar Koninkrijk’ de dag erna. Het Koninkrijksbos is hét groene monument ter herinnering hieraan. In totaal tweehonderd kinderen, die hun wortels hebben in de 12 provincies en in Aruba, Sint Maarten en Curaçao, plantten de Koninkrijksbomen.

De Partou kinderen werkten in de aanloop al mee aan de realisatie van het Virtueel Koningsbos, de allereerste droom uit het Koningsboek ‘Mijn droom voor ons land’. Ze gingen samen met beeldend kunstenaar Ella Steenmeijer op pad om bomen te schilderen en zo een blijvende herinnering aan de inhuldiging van de koning te creëren. Hun creaties zijn te bewonderen op de website www.vkbos.nl.

Over Partou

Partou biedt kinderopvang in ruim 300 vestigingen in een groot deel van Nederland: dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang. In een veilige, liefdevolle omgeving, waarbij persoonlijke aandacht en plezier voorop staan. Met verrassende activiteiten leren kinderen spelenderwijs de wereld te ontdekken en zich in hun eigen tempo te ontwikkelen. Zo krijgen ouders de mogelijkheid om hun gezin te combineren met werk of andere activiteiten.

Op de foto ziet u de Partou kinderen die een boom planten (foto Mascha Visser)

-advertenties-

-goede doel-