Auditie Cabaret CKC partnersOp vrijdag 30 oktober vindt de auditie plaats voor de musicalproductie Cabaret. CKC & partners is voor deze productie op zoek naar zangers, dansers en acteurs, zowel voor de (hoofd)rollen als voor het ensemble. Schrijf je dus nu in voor de auditie en laat de jury zien wat je in petto hebt!

Dit seizoen staat bij de productieklas de musical ‘Cabaret’ centraal; Willkommen, Bienvenue, Welkom in de Kit Kat Klub, het stralende middelpunt in Berlijn. De jonge, Amerikaans schrijver Cliff Bradshaw, komt naar Berlijn en probeert zijn nieuwe boek te schrijven, maar wordt afgeleid door de decadente Kit Kat Klub en steractrice Sally Bowles.

Het doel van deze cursus is het verdiepen en verbreden van de drie musicaldisciplines zingen, dansen en acteren aan de hand van scenes, choreografieën en songs uit ‘Cabaret’. Het jaar wordt afgesloten met een eindproductie van hoog niveau. De cursisten van de productieklas worden geselecteerd aan de hand van audities die plaatsvinden op vrijdag 30 oktober 2015 om 19.00 uur. Iedereen van 16 jaar en ouder kan auditie doen voor deze productieklas. Na aanmelding krijg je materiaal ter voorbereiding opgestuurd.

Ga voor meer informatie naar www.ckc-zoetermeer.nl of neem contact op via 079 – 31 61 411 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto: Scene uit de musicalproductie van vorig seizoen

-advertenties-

-goede doel-