IMG 0574Popkoor Share Voices is een nieuw koor, opgericht door Dick van Bokkem, eigenaar/directeur van Vocaal Regionaal. Van Bokkem heeft al enkele popkoren in de regio opgericht, waaronder in Woerden en Alphen aan den Rijn. Het verschil met andere koren is - behalve het repertoire dat popsongs van de laatste vijftig jaar omvat - dat er zonder notenschrift wordt gezongen en dat men thuis of onderweg oefent met digitale bestanden. Deze bestanden zijn door professionals ingezongen.

Van Bokkem: “Bijna iedereen kan in dit koor zingen. Niet iedereen hoeft de hoogste of de laagste noot te halen en er is geen stemtest"’.

Onder professionele leiding van een coach worden de mensen begeleid om hun zangkunst te verbeteren en de kwaliteit van het koor op een voor ieder haalbaar niveau te brengen. “Uitgangspunt is gezelligheid, dan komt de kwaliteit vanzelf.”

Op woensdagavond 28 oktober om 20.00 uur begint een gratis informatie avond voor geïnteresseerden in de aula van basisschool Het Noorderlicht, Spitsbergen 5 in Oosterheem. Iedereen van 16 tot 65+ is hartelijk welkom. Op deze informatieavond kunnen mensen zich inschrijven voor de probeer workshop die op woensdagavond 11 november om 20:00 uur wordt georganiseerd. Tijdens de workshop kunnen mensen ervaren hoe het is om in een popkoor van Vocaal Regionaal te zingen.

flyer share voices 1De deuren zijn op beide avonden om 19:30 uur geopend. De avonden duren tot ca. 21:30 uur. De kosten voor deelname aan de workshop bedragen € 7,50. Na afloop van de workshop wordt bij voldoende animo over gegaan tot oprichting van het koor. De 1e repetitie zal dan nog in november plaatsvinden.

Mensen die de informatie avond niet kunnen bijwonen maar toch graag naar de workshop willen komen, kunnen zich opgeven via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer informatie 06-51505768 - 06-29805387 of www.vocaalregionaal.nl.

 

Foto: oprichter Dick van Bokkem

-advertenties-

-goede doel-