wereldlachOp zaterdag 17 oktober wordt in orthodontistenpraktijk De Wereldlach met trots de kinderexpositie ‘Kinderkopjes’ geopend. Tegelijkertijd opent orthodontisch specialist Poejan Elmi officieel zijn nieuwe praktijk aan de Schoutenhoek tegenover het CKC-gebouw.

De kunstwerken, gemaakt door leerlingen van CKC partner Loulou Joolen, laten leuke smoeltjes en vrolijke bekkies zien , die uitermate geschikt zijn om de ontvangstruimte van de splinternieuwe orthodontistenpraktijk te verfraaien. Daarnaast zal Lotte Veldman, leerling in het CKC-talententraject, de opening muzikaal omlijsten met prachtige zang en eigen begeleiding op gitaar.

Nieuwe samenwerking

De opening van de orthodontistenpraktijk is het begin van een nieuwe samenwerking tussen De Wereldlach en CKC & partners. “De prachtige praktijkruimte van Poejan leent zich uitstekend voor exposities van leerlingen van CKC & partners. Deze expositie is dan ook vast de eerste van vele die nog gaan komen.” aldus Joep Annegarn, adjunct-directeur van CKC & partners.

De opening van de praktijk en de expositie zijn gratis te bezoeken.

-advertenties-

-goede doel-