gbfm poster groterHet Picasso Lyceum doet al jaren mee met het Nederlands Thrillerfestival. Dit jaar spelen de leerlingen de thriller Go Back For Murder van Agatha Christie.

Het plot

Carla, een jonge vrouw komt erachter dat haar ouders niet zijn verongelukt, maar dat haar moeder in de gevangenis is gestorven, waar ze een gevangenisstraf uitzat wegens moord op haar eigen man.

Iedereen is ervan overtuigd dat zij de moord heeft gepleegd omdat hij een verhouding met zijn model niet wilde verbreken. Carla is de enige die denkt dat haar moeder onschuldig is en gaat op onderzoek uit. Zij zoekt de getuigen uit het verleden op en regelt een bijeenkomst op het plaats delict om de situatie te reconstrueren en de echte dader op te sporen.

Zal aan het eind van de avond een schuldige kunnen worden aangewezen?

Het Picasso Lyceum presenteert de spannende thriller ‘Go Back For Murder’ in samenwerking met Greg & Baud Productions waar talentvolle leerlingen zich storten in de wereld van moord en misdaad.

Go Back For Murder is van 23 t/m 31 oktober te zien in het Picasso Lyceum. Info en kaartverkoop via www.picasso-lyceum.nl  Kaartverkoop online of aan de deur.

 

IMG 7997

Foto: Thijmen de Valk / Wing Pictures

 

-advertenties-

-goede doel-