Activisie biedt in de kas aan de Zegwaartseweg 27c, arbeidstraining voor mensen met niet aangeboren hersenletsel (kortweg NAH). Bij de arbeidsre-integratie/ arbeidstraining wordt gekeken naar de gevolgen van het hersenletsel en naar de arbeidsmogelijkheden van de persoon met NAH.

activisieVaak overschat de omgeving en de persoon met NAH zichzelf, waardoor er verkeerde verwachtingen ontstaan. De persoon met NAH voelt echter wel vaak de behoefte om, net als voorheen, in de maatschappij aan het werk te gaan. Er komen veel gesprekken met klanten tot stand over de onbekendheid van NAH en de mogelijkheden die er nog zijn met behulp van de juiste begeleiding. De theetuin bevindt zich aan de zegwaartseweg 27c bij begeleidingscentrum de Dijk. Op het begeleidingscentrum wordt gewerkt aan hulpvragen van mensen met NAH door middel van een activiteit op maat. De activiteit is een middel om een doel te behalen.  

In de theetuin worden de lekkerste soorten thee aangeboden, eventueel uit eigen tuin geplukt. Bij de koffie of thee kunt u genieten van de zelfgemaakte taart van de dag, terwijl uw e-bike/ scootmobiel oplaadt bij het elektrische oplaadpunt. Ook is er de mogelijkheid om een lunch/ high tea reserveren. In het winkeltje zijn diverse producten te koop, waaronder seizoensgebonden verse groenten en producten die door cliƫnten gemaakt zijn.

Voor meer informatie over activisie: www.activisie.nl/ of bel: 079-3434791

activisie theetuin

-advertenties-

-goede doel-