jij doetDe jongeren van JijDoet organiseren zondag 25 oktober een benefiet festival voor Stichting Leergeld en Edukans. Dit festival vindt plaats in Park Palenstein van 13.00 tot 18.00 uur, er zijn hapjes en drankjes, kraampjes, workshops (Workshop breakdance en dj-workshop) en activiteiten en alle opbrengsten zijn voor de gekozen goede doelen.

De JijDoet jongeren zorgen, samen met een andere band, ook zelf voor de muzikale omlijsting van het evenement. Er is tevens een Meet & Greet met bewoners van de wijk, georganiseerd door het opbouwwerk van Stichting MOOI en er zijn speciale activiteiten voor kinderen.

Van een simpele schoenendoos tot een onvergetelijk cadeau

De entree voor het festival is niet in geld uit te drukken, maar iedere bezoeker wordt gevraagd om een schoenendoos te vullen met spulletjes voor voor st Leergeld en Schoenmaatjes van st Edukans.

Vul een schoenendoos met schoolspullen, toiletartikelen en speelgoed voor kinderen in ontwikkelingslanden.

Schoolspullen: schrijfblok, gum, puntenslijper, etui, liniaal, kleurboek enz.

Klein speelgoed: pop, auto, kleine bal, jojo, pet, puzzeltje, ballonnen, knikkers, geen oorlogsspeelgoed.

Toiletartikelen: spiegeltje, haarspullen, kam of borstel, washandje, toilettasje enz.

Geen Snoep of ander eten

 

JijDoet is een project van Stichting MOOI, gesubsidieerd door Fonds 1818 en het Oranje Fonds, en heeft als doel de maatschappelijke betrokkenheid onder jongeren in Zoetermeer te vergroten. Jongeren worden gestimuleerd om hun talenten in te zetten voor een maatschappelijk doel (wat ze zelf kiezen). JijDoet begeleidt en coördineert het hele proces wat hierbij komt kijken. In dit kader heeft er eerder dit jaar een grote modeshow met 2ehands kleding plaatsgevonden op het Stadhuisplein. Op de Facebookpagina www.facebook.com/jijdoet is hierover meer te lezen en zien.

-advertenties-

-goede doel-