2015 13 10 foto teamZoeterméér in balans is een project van inwoners van Zoetermeer. Als team van bewoners inventariseren zij welke uitdagingen mensen tegenkomen bij het rondkomen met een kleine beurs. Dit doen ze door middel van interviews, persoonlijke gesprekken.

Met financiële problemen lopen de meeste mensen niet te koop. Er heerst veel schaamte. Daarom zijn de gesprekken vertrouwelijk en worden de antwoorden anoniem verwerkt. Met deze gesprekken wil Zoeterméér in balans ook het taboe rondom armoede doorbreken en zorgen dat mensen zich gehoord en gesteund voelen.

Uit de gesprekken zullen ook concrete aanbevelingen en oplossingen naar voren komen. Die worden begin 2016 gepresenteerd op een bijeenkomst voor beleidsmakers, politici, professionals en bewoners.

Zoeterméér in balans zoekt zoveel mogelijk mensen uit Zoetermeer die in gesprek willen. Wil u uw ervaringen delen? Uw mening kwijt? Een luisterend oor?

Reageer dan via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon naar 06-17 19 63 61

Wilt u graag op de hoogte blijven?

Kijk en praat mee op Facebook, Zoetermeer in balans: www.facebook.com/groups/

-advertenties-

-goede doel-