zoetermeer jazz 1 novNa het grote succes van de Jazznight in september maakt Zoetermeer Jazz zich op voor de twee laatste concerten van dit jaar. Het eerstvolgende jazzconcert van Zoetermeer Jazz is op zondagmiddag 1 november, wanneer het trio van pianist Johan Clement zal optreden. Het laatste jazzconcert in 2015 zal worden uitgevoerd door Mrs Hips, op zondag 6 december.

Zowel Johan Clement als drummer Hans van Oosterhout hebben gedurende vele jaren deel uitgemaakt van de vaste begeleiding van mondharmonicavirtuoos Toots Thielemans; ook heeft Johan Clement regelmatig Rita Reys begeleid. Aangevuld met de uitstekende contrabassist Eric Timmermans zijn we op 1 november weer gegarandeerd van een super stevig trio; ze spelen in de stijl van Oscar Peterson….!

Aanvang 15:00 uur - Toegang € 7,50

U kunt weer gratis reserveren (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 079 3316177) en als u al vaste zitplaatsen had, dan blijft dat zoals het is. Echter voor alle zekerheid is het handig om dit nog even door te geven.

-advertenties-

-goede doel-