Film: 49ste KFC in Nederland geopend

 

Maandag 26 oktober werd KFC Zoetermeer officieel geopend, het gloednieuwe restaurant op de rand van Zoetermeer staat te popelen om de klanten te ontvangen. De afgelopen maanden is er hard gewerkt door KFC en het personeel van het restaurant is er nu klaar voor.

KFC1In het weekend werd de keuken van het restaurant al uitgetest door familie en vrienden van het personeel. Restaurant manager Dennis Boom: “Dat doen we altijd als we een nieuw restaurant openen, zo kunnen familie en vrienden ook eens kijken waar hun naaste aan het werk gaat! En we vinden een goede groepsbinding onder het personeel ook heel belangrijk!”

Naast Nederlands directeur Mark van’t Loo waren er veel directieleden van KFC aanwezig bij de opening van de 49e KFC in Nederland. Mark van’t Loo: “We hebben al veel reacties gehad op het openen van ons restaurant in Zoetermeer, veel mensen kijken er naar uit, zo lieten ze ons weten op social media!”

Het restaurant ligt op de grens van Zoetermeer en Lansingerland. Wethouders van beide gemeentes waren dan ook aanwezig bij de opening. Wethouder Ankie van Tatenhove van Lansingerland liet weten heel bij te zijn met de komst van het restaurant en daarmee 70 nieuwe werkplekken in de regio. Wethouder Taco Kuiper uit Zoetermeer: “Lansingerland en Zoetermeer hebben goed samengewerkt om dir restaurant mogelijk te maken. Het is een mooie aanwinst voor de regio!”

KFC Zoetermeer is gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg, vanuit beide richtingen op de A12 leidt de afslag 8, Bleiswijk, direct naar het nieuwe restaurant. Wie vanuit Zoetermeer zelf komt kan rijden via de Bleiswijkseweg die overgaat in de Zoetermeerse Laan. Het restaurant zelf is gevestigd aan de Jadelaan, maar omdat deze straat nog vrij nieuw is, staat dit nog niet in alle routeplanners.

KFC2 KFC3
Restaurant manager Dennis Boom (midden) met zijn vrouw en General Manager Mark van’t Loo  

-advertenties-

-goede doel-