kaarsenU bent allen van harte uitgenodigd om op 1 november vanaf 16.00 uur overleden mensen te gedenken die u lief zijn. In de openbare ruimte, rondom de Watertoren, 3e Stationsstraat, is iedereen die stil wil staan bij mensen die zij lief hebben en er niet meer zijn van harte welkom. Los van welke gezindte of achtergrond ook is er de mogelijkheid om uw geliefde een plek te geven en te midden van vele anderen te gedenken.

U kunt iets mee te nemen om uw geliefde te gedenken, een foto, een kaarsje, een bos bloemen of een voorwerp, zoals een knuffel, dat u verbindt met degene die u lief hebt.

Kunstenares Ellen Vermeulen zal in samenwerking met anderen een levensweg uitleggen, van geboorte tot de dood. Op die levensweg kunnen mensen een symbool achterlaten. Er zal een bijeenkomst met muzikanten, koorzang en sprekers zijn van ongeveer een uur. Na de viering zullen Chinese wenskaarsen opgelaten worden.

Na de bijeenkomst is er koffie en thee in de kerkelijk centrum de Wijngaard (op 50 meter van de Watertoren gelegen). Ook daar is er de gelegenheid met anderen te praten.

Parkeren kan bij het Winkelcentrum Rokkeveen (hiervan is het ongeveer 3 minuten lopen naar de Watertoren). Rondom de Wijngaard zullen parkeerplaatsen voor gehandicapten gemaakt worden. Er zullen verkeersregelaars zijn die de weg wijzen!

Voor informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-advertenties-

-goede doel-