DDB helpt kinderen bij een goede startOuders kunnen met (medische) vragen of advies over de opvoeding, ontwikkeling en verzorging van hun kind op het consultatiebureau terecht. Dit najaar kunnen ouders van de allerkleinsten in Zoetermeer ook op andere locaties terecht. Van 1 september t/m 31 december 2015 is de jeugdverpleegkundige wekelijks o.a. aanwezig op het kinderdagverblijf/peuterspeelzaal van De Drie Ballonnen in Oosterheem.

Elke JGZ locatie heeft minimaal een keer per week een spreekuur waar ouder en kind binnen kunnen lopen zonder afspraak. Naast dit spreekuur is van 1 september t/m 31 december 2015 de jeugd-verpleegkundige wekelijks aanwezig op een basisschool en twee peuterspeelzalen in Meerzicht en Oosterheem.

Alle locaties, dagen en het tijdstippen van de extra spreekuren zijn te vinden op de website van JGZ Zoetermeer (www.jgzzhw.nl). Het inloopspreekuur bij De Drie Ballonnen in Oosterheem is wekelijks te bezoeken. Bezoekadres: Spitsbergen 21: elke vrijdag van 13.00 - 14.00 uur

Heeft u vragen over de gezondheid van uw baby, peuter of kleuter? Stap gerust binnen! Bezoek voor meer informatie over de kinderopvang op deze bezoeklocatie www.drieballonnen.nl.

-advertenties-

-goede doel-