2015 10 28 Thrillerfestival CKC 382015 10 28 Thrillerfestival CKC 39Afgelopen woensdag 28 oktober vond de prijsuitreiking van de tweede editie van de Thriller Filmwedstrijd plaats. Het team achter de trailer ‘Signum Mortis’ ging er met de eerste prijs vandoor en gaat zich nu storten op het verfilmen van het hele verhaal in het CKC Digital Art Lab onder begeleiding van Wing Pictures en Cio Motion Pictures.

In de Theaterzaal van CKC & partners verzamelden de genomineerde teams, familie, vrienden en overige gasten zich. Tijdens de prijsuitreiking werden alle 5 genomineerde trailers getoond, waarna al snel de top 2 bekend werd gemaakt. Na de beide teams te hebben geïnterviewd kwam D66 raadslid Jamila Bakkers met het verlossende woord: Signum Mortis is de winnende trailer!

De ruim 100 leerlingen die deze editie deelnamen hebben de organisatie versteld doen staan. “Het niveau was erg hoog en de kwaliteit van de ingezonden trailers verraste ons positief!”, aldus Thijmen de Valk. Thijmen verzorgde dit jaar samen met Jordy Bouter de speciaal ontwikkelde expert-workshops waarin ze de deelnemers alles leerden over het maken van films.

Deze tweede editie van de wedstrijd werd georganiseerd door CKC & partners, Wing Pictures, Erasmus College en Picasso Lyceum, in het kader van het Nederlands Thrillerfestival 2015.

-advertenties-

-goede doel-