20151030 69278Wijkvereniging Palenstein Samen verzorgt al lange tijd de koffieochtenden en Bingoavonden in de wijk. De wijkvereniging heeft lange tijd gezocht naar een passend onderkomen waar alle activiteiten konden worden gehouden. Vrijdag 30 oktober werd het nieuwe onderkomen bij Middin op een feestelijke wijze geopend.

Op deze locatie aan de van Aalstlaan 390 (deur rechts van de hoofdingang) kunnen alle activiteiten van de wijkvereniging plaats vinden: de dagelijkse koffieochtenden, de bingo en de maandelijkse snuffelmarkt of braderie.

Met een lekker kopje koffie, thee en croissants werd de ruimte officieel ingewijd door de wijkbewoners. Voorzitter van de wijkvereniging, Ad Schalke is blij dat alle activiteiten nu weer onder één dak te vinden zijn: “Het schiet niet op als mensen naar verschillende locaties moeten, dan kunnen ze het niet goed vinden en hebben we minder bezoekers. Hier kunnen we gebruik maken van een heel gezellig ingerichte en goed uitgeruste huiskamer, er is ruimte genoeg!”

Leonie Teske van Middin ondertekende samen met Ad Schalke de samenwerkingsovereenkomst. Leonie: “Het is voor Middin ook goed als we meer zichtbaar in de wijk aanwezig zijn. Wij zijn ook heel tevreden met deze samenwerking!”.

20151030 69276 20151030 69281
  Leonie Teske en Ad Schalke tekenen voor de samenwerking

Direct naast het gebouw ligt de Jeu de boules baan, waar bij mooi weer ook gebruik van gemaakt kan worden. “In het voorjaar willen we ook gaan samenwerken met de Torteltuin”, zo vertelt Ad, “die tuin ligt vlak naast de flat en onderhoud is altijd wel nodig!”

De koffieochtenden van Wijkvereniging Palenstein Samen zijn elke werkdag te bezoeken van 10 tot 12.30 uur. De eerstvolgende braderie zal worden gehouden op zaterdag 28 november.

-advertenties-

-goede doel-