Dilana 1Zaterdag 14 november treedt de uit Zuid Afrika afkomstige Dilana op in JJ Music House. Dilana begon haar carrière in Zuid Afrika, maar verhuisde in de jaren ’90 naar Nederland. Hier werd ze binnen 2 jaar een bekend gezicht in de pop /rock wereld. Velen zullen nog haar optreden herinneren tijdens het Radio 538 programma ‘Evers Staat Op’ in het olympische Sydney. Wonderfool werd door de Nederlanders in de harten gesloten en inmiddels zijn andere nummers als Breakfast in Central Park, Do You Know en To All Planets stevige hits geworden.

Haar carrière ging verder in de VS. Dilana, een graag geziene artieste op popfestivals, werd uitgenodigd voor de Marlboro Flashback Tours, waarin zij Skunk Anansie speelde. Dilana is als tweede geëindigd met het Amerikaanse programma Rock Star Supernova. Ze is momenteel bezig met het opnemen van een nieuwe single met Gilby Clarke. (Guns N’ Roses).

Inmiddels heeft zij meer dan 500 optredens op haar conto staan en zijn er meer dan 12.000 demo’s verkocht. Haar eigen fanclub telt 7.000 leden en dat tekent ook al de kwaliteit van deze zangeres.

In het voorprogramma treedt de zeer ervaren coverband KaBOOM! op. De professionele muzikanten spelen stoere rocknummers van onder andere: Evanescense, Within Temptation, Paramore en het meer bombastische werk van Anouk of the Foo Fighters. Kortom een avond vol power! De aanvang is 21.00 uur.

Meer info www.jjmusichouse.nl

Zat 14/11 DILANA & KAB00M (ROCK)

                   Aanvang 21.00 uur, entree € 10,-

-advertenties-

-goede doel-