duurzame energie verlichtingAfgelopen week is door het college een nieuw Actieplan Duurzaamheid aan de gemeenteraad gestuurd. De raad zal hier waarschijnlijk in de tweede helft van november over debatteren. Duurzaamheid is een van de speerpunten van de PvdA in Zoetermeer. Daarom nodigt de PvdA al haar leden uit voor een thema-avond over duurzaamheid op 10 november a.s. Ook niet-partijleden zijn van harte welkom om mee te praten!

PvdA-Tweede Kamerlid Jan Vos is uitgenodigd als gastspreker. Op deze avond zal worden ingegaan op vragen als: welke zaken moeten op internationaal, landelijk en lokaal niveau worden aangepakt om tot een duurzamere samenleving en woonomgeving te komen? Wat zijn de belangrijkste vraagstukken en dilemma's en wat betekent dit voor lokaal beleid? Wat kun je in Zoetermeer doen om duurzaamheid te bevorderen? Welke voorstellen doet het college om tot een duurzame stad te komen en de CO2-uitstoot te reduceren? Gaan die voorstellen ver genoeg, of moet er een tandje bij?

Er is volop gelegenheid om vragen te stellen en met elkaar de discussie aan te gaan.

De locatie van deze thema-avond is het gebouw aan het Koraalrood 153, Zoetermeer (op industrieterrein Lansinghage in Rokkeveen). Aanvang: 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur). Einde: 22.00 uur. U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst door een mail te sturen aan PvdA-fractievoorzitter Margot Kraneveldt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-advertenties-

-goede doel-