Rutger en WalterOp donderdag 10 december is het theatercollege ÜBERMENSCH te zien in het Stadstheater Zoetermeer. Rutger en Walter gaan op zoek naar de maakbare mens. Ze bespreken tal van nieuwe technologieën die ons bestaan radicaal gaan veranderen. Ze vragen zich af waar het heen gaat, en of we die richting eigenlijk wel uit willen. Maar willen we wel gezonder, slimmer en gelukkiger worden?

Het theatercollege is een nieuw en populair genre. André Kuipers en Freek Vonk trekken momenteel volle zalen, maar waarom is dit zo populair? Rutger: 'Ik denk dat de mensen het leuk vinden om iets te leren, zolang het maar op een boeiende manier verteld wordt.' Walter: 'Mooie verhalen, nieuwe ideeën en inzichten, dat is waar mensen door geïnspireerd raken.'

Rutger en Walter zijn twee neven die hun keukentafelgesprekken hebben omgevormd naar een theatervoorstelling. Rutger is neerlandicus en Walter is filosoof en biomedicus. Bekijk het volgende filmpje om te te zien wat u in het theater te wachten staat. Kaartjes bestellen kan bij het Stadstheater.

-advertenties-

-goede doel-