IMG 15284½MEN speelt donderdag 19 november op het Cultuur podium in Podium café de Boerderij. De zaal is open vanaf 19:30 en om 20:30 zetten zij hun eerste nummer in. Zij hebben een mooi repertoire met leuke dansnummers van toen en nu. Van Santana tot Lady Gaga, van Anouk tot Doe maar. Voor iedereen wat wils.

 

FullSizeRender4½MEN is een Zoetermeerse Coverband die in september 2011 is gestart. Dolf Vlek (toetsen) en Anne Kamstra (bass), twee muzikanten die al lange tijd samenwerken, vonden de tijd rijp voor een nieuw project. Joram Vlek, zoon van Dolf, op gitaar, en een goede vriend, Steven van Schie, op Drums. Jamie Hermans, oud-leerling van Dolf, als zangeres.

Een band bestaande uit twee oude rotten met veel ervaring en daarnaast een stel jonge, zeer muzikale honden. Drums, vocals en gitaar met een gemiddelde leeftijd tussen de 22 en 27 jaar en bass en toetsen boven de 60. Met het idee: “leeftijd speelt geen rol bij het maken van muziek” is 4½MEN toen ontstaan. Na 3 maanden zwoegen in de repetitieruimte, stonden ze voor het eerst op het podium in een kroeg in Waddinxveen. Dit was een groot succes en smaakte naar meer. Al snel volgden meer optredens op bedrijfsfeesten, partijen, kroegen, podiumcafé ’s en diverse restaurants. Verbetering ontstond, en nu, 4 jaar later, inmiddels met een groter repertoire aan soul, blues, pop, jazz en rock is de band klaar voor nog veel meer feestjes. Want voorop staat dat muziek maken een feestje is!

 

De entree is gratis! Amerikaweg 145 2717 AV Zoetermeer

-advertenties-

-goede doel-