Schermafbeelding 2015 11 10 om 12.20.48

 

De website van het TranSportium geeft inmiddels een goede impressie van hoe het gebouw eruit moet gaan zien. De onderhandelingen lopen volgens de organisatie nog steeds, maar kosten veel tijd. "Het gaat immers om heel veel geld," zegt Frank Heijerman, dé man achter het schaatspaleis.

Veel meer wil hij er nog niet over zeggen. Hij begrijpt dat iedereen graag wil weten hoe het TranSportium er uit komt te zien, maar laat op de website al hele mooie impressies zien.

Wat gaat het TranSportium dadelijk bieden?

Schermafbeelding 2015 11 10 om 12.20.17

 

Op de site is te lezen dat er een 400 meter topsport trainings- en wedstrijdschaatshal gaat komen waar zeker 10.000 bezoekers in kunnen. Ook komt er een tweede 400 meter recreatie- en trainingsijsbaan waar ook recreatief gebruik van gemaakt kan worden. Het TranSportium is echter meer dan alleen schaatsen. Zo zal er een wielerbaan komen waar je ook terecht kan op inline skates.

Ook zullen er vergaderzalen, verschillende horecagelegenheden komen en een medisch centrum. Daarnaast zal het complex nog veel meer te bieden hebben, zoals een hotel. Voor meer informatie verwijzen wij naar www.Transportium.nl

 

Zie de allereerste aankondiging van Frank Heijerman van het TranSportium

 

-advertenties-

-goede doel-