PB070965Helaas is de Natuurtuin gesloten van half november tot half maart. Maar de wandlingen in de tuin gaan gewoon door in de winter. Op zondag 22 november nemen de natuurtuingidsen u om 14.00 uur mee vanaf het Westpunt in het Westerpark en gaan via een zijingang de tuin in. Tijdens de excursie zal zowel aan de historie als aan de flora en fauna aandacht besteed worden. Na de excursie gaat het hek weer op slot.

Ook in een winterse tuin valt heel wat te ontdekken. Nu het meeste riet gemaaid is, zijn de verschillende landschappen in de tuin veel beter te herkennen. Ook de meeste sloten zijn geschoond. Op de natuurwerkdag hebben een aantal deelnemers namelijk sloten leeggehaald.

U bent van harte welkom om mee te lopen. Deelname is gratis, honden mogen niet mee in de tuin. Voor rolstoelen en kinderwagens is de tuin helaas minder goed toegankelijk. Ook bij slecht weer gaat de wandeling door. Voor groepen en andere belangstellenden is tegen een kleine vergoeding mogelijk op andere dagen een rondleiding aan te vragen. Voor informa­tie en aanmelding voor een groepswandeling via de email; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het hek gaat achter ons op slot, dus kom niet te laat!

 

-advertenties-

-goede doel-