borsato in mediamarkt 4Marco Borsato kwam zaterdag 21 november iets voor 17.00 uur langs bij de Media Markt Zoetermeer om zijn nieuwe album Evenwicht te promoten.

Honderden fans stonden al vanaf 14.00 uur in de rij voor Media Markt Zoetermeer om zijn/haar album te laten signeren en met Marco op de foto te gaan. Nathalie v.d. Veen, één van zijn allergrootste fans, is zichtbaar aangedaan: “Wat een unieke ervaring! Sinds ‘Dromen zijn bedrog’ en ‘Waarom nou jij’ ben ik een groot fan van Marco geworden. In 1997 ging ik al naar zijn concerten en er zijn er nadien vele gevolgd. Nu hier in Zoetermeer bij de Mediamarkt! Geweldig om Marco eindelijk van dichtbij te mogen ontmoeten. Die man, die je elke keer weer ‘op een magische manier’ je hart weet te veroveren/raken met zijn muziek!”

borsato in mediamarkt 1 borsato in mediamarkt 2
borsato in mediamarkt 3 borsato in mediamarkt 6

borsato in mediamarkt 7

Van jong tot oud, mindervaliden en zelfs oude bekenden van Marco werden warm verwelkomd door Borsato en voorzien van een handtekening op hun CD, gitaar, schilderij of fotoboeken, om daarna met hem op te foto te gaan.

‘Mooi’, Het eerste nummer op van zijn nieuwe album ‘Evenwicht’ geeft direct aan hoe Marco in het leven staat. “Ik kijk naar wat er nu is, niet naar wat er was of wat er misschien nog moet komen."

Zijn carrière is in de afgelopen twintig jaar, afgezien van een zakelijke tegenvaller, altijd in één stijgende lijn geweest. “De druk komt van mijn zelf opgelegde ambities en deels ook van buitenaf. Bij elk nieuw album ontstaat telkens weer de vraag of er een nieuw record wordt gebroken en welke hits scoren het snelst?”

"Na zoveel jaren met zoveel mooie momenten, vraag je jezelf dan af wat belangrijker is: iets maken waarop ik gewoon trots ben, en dan verder maar te zien wat er gebeurt?" Vanuit die gedachte is Evenwicht ontstaan, een album waarop het leven gepassioneerd wordt vastgeklampt. De liedjes reflecteren hoe hij in deze levensfase naar de wereld kijkt.

Komend jaar staat Borsato twaalf maal in een uitverkochte Ziggo Dome. Het is een luxe dat zijn publiek nog steeds net zo gretig is als aan het begin van zijn succes. Door alles te geven tijdens zijn optredens en zijn prachtige nummers is er nog steeds een goede balans tussen vraag en aanbod.borsato in mediamarkt 5

 

Voor meer foto’s kunt u terecht op de facebookpagina van Mediafoto’s Zoetermeer.

Foto’s en tekst: Mediafoto’s Zoetermeer, foto onder: Nathalie v. d. Veen met haar idool

-advertenties-

-goede doel-