Concert The Messiah 28 nov 2015Op zaterdag 28 november zal het projectkoor, het Rijnlands Symfonie en soliste Tessa Maalcke, onder leiding van dirigent Johan van Oeveren, hoogtepunten van ‘The Messiah’ van Händel ten gehore brengen in de Oosterkerk te Oosterheem. Dit concert is het resultaat van het, voor het eerst geïntroduceerde, projectkoor door CKC & partners.

Het projectkoor is een gelegenheidskoor, bestaande uit ervaren én onervaren zangers, dat speciaal in het leven is geroepen vanwege de groeiende vraag naar kortere projecten die een duidelijk doel of resultaat hebben.

Muziekale samenwerking

Samen met het Rijnlands Symfonie Orkest en soliste Tessa Maalcke is dit project tevens een prachtige samenwerking tussen partners van het CKC. Het Rijnlands symfonie Orkest is al jaren verbonden als partner en Tessa Maalcke heeft, voordat ze haar vakopleiding heeft gevolgd, jarenlang in het CKC als zang leerling rondgelopen. Tegenwoordig is ook zij als partner verbonden en dirigeert haar eigen Lite Vocal Group.

Het koor richtte zich gedurende een periode van twee maanden op de hoogtepunten uit ‘The Messiah’ van Händel. Acht dinsdagavonden is er onder leiding van Johan van Oeveren hard gewerkt aan het repertoire. Naast het harde werk staan plezier en gezelligheid hoog in het vaandel. “Hij is de ideale man om al deze muzikanten samen te brengen en dit speciale concert op de planken te krijgen”, aldus Joep Annegarn, adjunct-directeur die Johan benaderde voor dit project.

Meer informatie

Het concert vindt plaats op zaterdag 28 november van 20.00 tot 21.15 uur in de Oosterkerk in de wijk Oosterheem (Oosterheemplein 320). Kaarten à € 6,00 zijn online verkrijgbaar via www.ckc-zoetermeer.nl of op de avond zelf aan de deur. Ga voor een routebeschrijving en parkeeraanwijzingen naar www.oosterkerkzm.nl.

 

-advertenties-

-goede doel-