Laurence Jones Swing Wespelaar 2015 8362 Walter van HeukelomKing Bee Music Agency uit Zoetermeer bestaat dit jaar officieel 15 jaar en Bluesther Music Agency, werkzaam in Capelle a/d IJssel, 1 jaar! In dit jaar is er veel en intensief samengewerkt tussen beide agentschappen. Een goede reden voor een feestje dus!

En wel met een bluesfestival in JJ Music House op zaterdag 28 november met optredens van Sean Webster and the Dead Lines (UK), The BluesBones (BE) en de Laurence Jones Band (UK).

Dit jaarlijks terugkerende spektakel is al jaren achtereen een uitverkocht festival en ook voor dit jaar verwacht de organisatie niet anders.

Het programma

Zaterdag 28/11   Bluesfestival (aanvang 20.00 uur, entree € 15,-)

  • •             Sean Webster and the dead lines (uk)

•             the Bluesbones (be)             

•             the Laurence Jones

Zondag 29/11 Acoustic Afternoon (Special Edition) (aanvang 15.00 uur, entree € 5,-)

•             Tee Bee Brown
Eind 2013 deed Teus als songwriter mee aan het TV programma “the Hit” en mede hierdoor belande hij in de wereld van Singer/Songwriters en Dichters. Samen met Michel als vaste begeleider heeft hij het afgelopen jaar opgetreden in onder andere Delft, Zeeland, Rotterdam,den Haag, Gorinchem als duo. Tijdens Acoustic Afternoon treedt Tee Bee Brown & Friends op met de band. Zij brengen een gevarieerd programma. Het Nederlandstalige repertoire heeft de overhand, maar daarnaast worden ook Engelstalige nummers gespeeld.

•             Jeroen Timmermans Band
Liefhebbers van lyrical songs à la Paul Simon en James Taylor moeten zeker naar de Jeroen Timmermans Band komen luisteren. Voor de huidige tour heeft de gelouterde singer-songwriter Jeroen Timmermans alleen geroutineerde muzikanten om zich heen verzameld: jazz-guitarist Marco Dekkers, Certain Animals drummer Lewis Van Brouwershaven en Kevin Costners bassist Admar Hermans.                   

Woensdag 02/12 JJ’S Jamavond (aanvang 20.00 uur, gratis entree)
Een leuk moment om met andere muziekliefhebbers muziek te maken.

Tee Bee Brown FriendsMeer informatie

Vanwege het feestelijke karakter is bij aanschaf van 5 kaarten de 6e kaart gratis. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.kingbeemusic.nl of via JJ Music House. Meer info www.jjmusichouse.nl

-advertenties-

-goede doel-