weirHet Zoetermeerse theatergezelschap Storytellers brengt komend weekend een nieuw toneelstuk naar Nederland. Het Ierse toneelstuk THE WEIR van Conor McPherson is een internationale hit die onder meer in Londen en New York te zien was, en op 28 en 29 november, voor het eerst in een Nederlandse vertaling, in het Stadstheater in Zoetermeer.

De cast bestaat uit vijf lokale talenten die de afgelopen jaren hun sporen ruimschoots verdiend hebben in de Zoetermeerse toneel- en musicalwereld, waaronder ook Storytellers directeur Sebastiaan Smits, die voor het eerst in jaren weer in een grote rol te zien is. De regie is in handen van Sven Ruggenberg, die hiermee zijn debuut maakt als toneelregisseur.

Het verhaal:

In een Ierse pub verzamelt elke avond een groep eenzame mannen, maar deze avond wordt anders. Er is een nieuwkomer: Valerie, een jonge vrouw uit Dublin. Met hun verhalen proberen de mannen indruk te maken op Valerie, maar juist háár verhaal krijgt iedereen stil. Als de pub sluit, blijven de spookbeelden in ieders hoofd.

Informatie en kaarten:

Meer informatie en ticketverkoop is te vinden op www.storytellers.nl.  Toegangskaarten zijn te boeken via de kassa van het Stadstheater. Tickets zijn 17,50 euro inclusief garderobe en één drankje.

Kleine zaal, 28 en 29 november. Aanvang 20:30 uur. Einde 22:00 uur.

-advertenties-

-goede doel-