IMG 0878Popkoor Share Voices (onderdeel van Vocaal Regionaal) is onlangs opgericht en de 1e repetitie vond 18 november plaats met 20 enthousiaste zangers en zangeressen. Onder professionele leiding van zangcoach Thina Chat worden de koorleden begeleid.

Er wordt niet gewerkt met notenschrift en het koor doet niet aan een stemtest. De mensen mogen zelf per arrangement kiezen bij welke ingezongen stem zij denken dat hun stem past. Zo kan het zijn dat men bij het ene arrangement de alt partij kiest en bij een ander arrangement de tenor of sopraan partij.

Jaarlijks wordt er 2/3 keer opgetreden. Het is niet verplicht om aan een optreden mee te doen, het gaat in eerste instantie om gezellig een avond samen zingen.

Iedereen vanaf 16 tot 65+ die het leuk vindt om te zingen is van harte welkom. Mensen kunnen op een willekeurige woensdagavond altijd gratis een keertje komen meezingen om de sfeer te proeven en kennis te maken met het concept.

Er worden songs gezongen uit de jaren 70 tot heden. Te denken valt aan songs van The Beatles, Melee, Robbie Williams, Krezip, Maroon 5, Pharell Williams, Borsato, 3J’s, Dikhout, Doe Maar en vele anderen. Er wordt 3/6 stemmig gezongen. De arrangementen, welke door professionals zijn ingezongen worden aan de leden digitaal verstrekt.

Woensdagavond is de repetitieavond van het koor en deze wordt gehouden in de aula van Basisschool Het Noorderlicht, Spitsbergen 5 in Zoetermeer-wijk Oosterheem. Het popkoor repeteert van 20:00 uur tot 22:00 uur met een kleine pauze rond 21:00 uur.

Het koor heeft een eigen web-site www.sharevoices.nl waar voor geïnteresseerden meer informatie te vinden valt. Voor telefonische informatie kunt u bellen met: 06-51505768 - 06-29805387

-advertenties-

-goede doel-