dp orgel oude kerk versierdZaterdag 28 november zal het maandelijkse orgelconcert in de Oude kerk (Dorpstraat 59) van Zoetermeer worden verzorgd door Ronald de Jong. Op het programma staan werken van o.a. J.S. Bach (preludium en fuga in C.gr.terts en koraalvoorspelen), Th.Dubois ,F. Liszt (Preludium en fuga over B.A.C.H ) en de Jong (carrousel).

De aanvangstijd is 15.00 uur. Het concert is gratis toegankelijk maar er is wel een collecte bij de uitgang.

Het is tevens de laatste mogelijkheid om voor en na het concert de expositie van Ronald de Jong te bekijken in de Oude Kerk.

Sinterklaas lunchpauzeconcert Oude Kerk

Woensdag 2 december zal het lunchpauzeconcert in de Oude Kerk worden verzorgd door organist Ronald de Jong Ook dit jaar zal hij het traditionele Sinterklaasconcert spelen. Ludieke improvisaties over de bekende Sinterklaasliedjes komen voorbij in een half uur muziek met een knipoog voor jong en oud. Al 12 jaar op rij verzorgt de Jong dit speciale concert waarbij liefhebbers van heinde en ver komen luisteren naar de traditionele Sinterklaasliedjes. Beluister het oudste instrument in het oudste gebouw van Zoetermeer eens op een andere manier.

Aanvang concert 12.45 uur toegang is gratis                    

De concerten en programma’s kunt u ook vinden op de website van Stichting : www.concertenzoetermeer.nl

-advertenties-

-goede doel-