20151125 7171220151125 71708Spel en Meer is een nieuwe en bijzondere spellenwinkel in de Dorpsstraat. De winkel heeft natuurlijk heel veel bord- en kaartspellen voor verschillende leeftijden in de schappen staan, maar nodigt bezoekers ook graag uit om zélf even een spelletje te spelen! De ongeveer 15 vrijwilligers in de winkel zijn zelf grote fans van de spellen en nemen graag plaats aan de lange tafels achterin de winkel om uitleg te geven over een spel of een potje te spelen.

Edwin Niemans, vrijwilliger bij Spel en Meer, is enthousiast over de start van de nieuwe winkel: “Wij willen de gezelligheid van de spellen terugbrengen! Er is veel persoonlijke aandacht voor de vragen van klanten, we kijken of het spel bij jou past en verkopen niet zomaar iets.”

Naast de gewone winkelactiviteiten worden er bij Spel en Meer in de avonduren ook spelavonden gehouden, elke avond een ander spel zoals bv het populaire Carcassonne. Elke maand is er een toernooi en er zijn plannen voor speciale toernooien voor de jeugd. In samenwerking met scholen in Zoetermeer zijn er ook veel educatieve spellen aanwezig, spelletjes die je speelt omdat ze gewoon heel leuk zijn maar waar je ondertussen ook nog iets van op steekt!

Spel en Meer is te vinden aan de Dorpsstraat 163A en is maandag's geopend van 12 tot 18.30 uur, van dinsdag tot en met zondag opent de winkel om 10 uur.

-advertenties-

-goede doel-