Genomineerden Publieksprijs 2015De afgelopen weken hebben de inwoners van Zoetermeer hun stem mogen uitbrengen op de vijf genomineerden voor de Publieksprijs Kunst & Cultuur 2015. De stemmen zijn verzameld en het comité van aanbeveling komt voor de uitreiking nog één keer samen om alle stemmen te tellen en te controleren.

Gitarist Marcel Singor, musicaltalent Carlos Puts, theatergezelschap Storytellers, DJ en producer San Holo en zangeres Shariffa Indiana Kanbier zijn de vijf kanshebbers voor de Publieksprijs Kunst en Cultuur 2015. Vrijdag 4 december zal bekend worden gemaakt wie het beeldje ‘het Bronzen Visdiefje’ in ontvangst mag nemen.

De uitreiking van de Publieksprijs Kunst en Cultuur is voor iedereen gratis toegankelijk om te bezoeken. Vanaf 15.30 uur is de ontvangst in de foyer van het CKC Zoetermeer (Leidsewallen 80) met een drankje. Om 16.00 uur zal de uitreiking starten in de theaterzaal, de uitreiking zal worden verricht door wethouder van cultuur Robin Paalvast. Aansluitend is er de gelegenheid om de winnaar te feliciteren onder het genot van een drankje en hapje.

-advertenties-

-goede doel-