jjmusichouse2De Amsterdamse band Lemon treedt vrijdagavond 11 december op in JJ Music House. Lemon, die al jaren met succes aan de weg timmert, heeft met hun pas verschenen album ‘Perfect It Will Never Be’ een geweldig album afgeleverd. Festivalinfo waardeert het album met 4 uit 5 sterren en schrijft ‘zonder moeite kan worden genoten van een ongedwongen en relaxte sfeer die het drietal in de vorm van een Britpop-klanktapijt over de luisteraar heen drapeert.’

Volgens Kindamuzik zet Lemon met dit spacy, psychedelische en groovy album een stap vooruit richting de illusie van perfectie. Andere recensenten vergelijken Lemon met The Talking Heads, The Kooks, Kasabian of MGMT. Lemon geeft hun sound absoluut een eigen Lemon-twist.

Lemon’s reputatie is vooral gebouwd op hun live-shows. Hun groovy Britpop met psychedelische invloeden krijgt elk publiek in beweging. De band toert al jaren door Nederland o.a. Paradiso, De Melkweg, Tivoli en 013. Van Koningsnacht op de Noordermarkt in Amsterdam via de nationale Popronde en een reeks festivals tot live op 3FM: de Lemon-sound weet altijd een snaar te raken. Hun belangrijkste inspiratie halen de mannen uit de MADchester-sound, waarmee bands als The Stone Roses, Happy Mondays, The Charlatans en Primal Scream.

Het optreden begint om 21.30 uur. Voor info www.jjmusichouse.nl

Vrij 11/12   lemon (rock)

                       Aanvang 21.30 uur

Zat 12/12   Feelgoodnight: Best Of Five (Covers)

                       Aanvang 21.30 uur, entree € 5,-

-advertenties-

-goede doel-