Giga OPOZKinderkoor Rinie Bleeker 02Geniet op dinsdag 15 december van een programma vol muziek én dans tijdens Kaarsjesavond bij CKC & partners. Als hoogtepunt dit jaar het eerste optreden van het Giga OPOZkinderkoor. Dit gelegenheidskoor van 75 basisschoolleerlingen van 12 verschillende Zoetermeerse basisscholen zingt met ZangExpress en trakteert het publiek op sfeervolle meerstemmige kerstliedjes.

Giga OPOZKinderkoor Rinie Bleeker 01Tussen 19.00 en 20.30 uur wordt je verwelkomd door de klanken van vrolijke blaasinstrumenten en het strijkersorkest. Daarnaast worden ook de mooiste kerstliederen gezongen door Lite Vocalgroup, de CKC Kinderkoren en het Giga OPOZkinderkoor. Of laat je verrassen door diverse dansacts. Dit allemaal natuurlijk onder het genot van een glaasje glühwein of warme chocolademelk.

Basisscholen zingen met ZangExpress

ZangExpress leert leerkrachten in het basisonderwijs met speciale trainingen en online lesmateriaal hoe ze gemakkelijker en met meer plezier kunnen zingen met hun klas. In Zoetermeer zingen inmiddels 14 OPOZ scholen op deze manier en ZangExpress werkt hierbij nauw samen met de leerkrachten. De kinderen kunnen gemakkelijk op school en thuis oefenen via www.zangexpress.nl.

Kaarsjesavond vindt plaats op dinsdag 15 december van 19.00 uur tot ongeveer 20.30 uur en is gratis toegankelijk. Parkeren is die avond lastig rondom de Dorpsstraat dus kom extra vroeg of pak de fiets. Ga voor meer informatie over Kaarsjesavond naar www.ckc-zoetermeer.nl.

 

foto’s: Rinie Bleeker

-advertenties-

-goede doel-