beautyDe vestigingen van ID College in Zoetermeer, Gouda en Leiden zetten op 16, 17 en 18 december hun deuren open voor iedereen die tijdens de feestdagen op zijn mooist voor de dag wil komen. Op deze woensdag, donderdag en vrijdag kun je van 9.00 uur ’s morgen tot 17.00 ’s middag op de drie scholen terecht voor een schoonheidsbehandeling of om je haar te laten verzorgen. De studenten staan voor je klaar voor bijvoorbeeld een gezichtsbehandeling, een handpakking, voor make-up of voor een manicurebehandeling. Om het aanbod extra aanlokkelijk te maken, kun je alle behandelingen tijdens de Beautydagen krijgen tegen gereduceerd tarief.

Kerstbomen

De Beautydagen worden omkleed met een gezellige kerstmarkt. Daar staan onder meer kerstbomen die de studenten hebben neergezet en waar zij wensen in hebben opgehangen. Dat heeft alles van doen met het werk van Make-A-Wish Nederland, de begunstiger van de Beautydagen. Het geld dat de studenten met de behandelingen verdienen, gaat rechtstreeks naar dit goede doel. Make-A-Wish is een stichting die zich ten doel stelt om de allerliefste wensen te vervullen van kinderen van 3 tot 18 jaar die met een levensdreigende ziekte hebben te kampen. Door hun liefste wens te vervullen, doen deze kinderen een ervaring op van kracht en blijdschap, waarmee ze vooruit kunnen in hun leven.

Mensen die zich mooi willen laten maken door de studenten schoonheids- en haarverzorging van ID College kunnen voor een behandeling tijdens de Beautydagen een afspraak maken via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Via dat e-mailadres is er ook meer informatie te verkrijgen.

Kerstdiner

De studenten Zorg en Economie van ID College Zoetermeer organiseren in de week voor de kerst een kerstdiner voor ouderen. Ook bouwen de studenten een Kerstmarkt op hun school. De opbrengst van de Kerstmarkt en het diner gaat naar Stichting Present te Zoetermeer. Deze organisatie ondersteunt het samenbrengen van ouderen en de studenten die hen een diner aanbieden.

Stichting Present maakt het mogelijk dat steeds meer mensen omzien naar elkaar, en samen opkomen voor mensen die wel wat hulp kunnen gebruiken. De Kerstmarkt is op donderdag 16 december 2015. De start is om 12:30 uur, het slot om 15:00 uur.

-advertenties-

-goede doel-