partners in concert 1Diverse partners van het CKC bundelen hun krachten op 12 december en presenteren Partners in Concert, een unieke voorstelling met dans én muziek.

Onder andere leerlingen van Danspodium Pas de Deux schitteren met prachtige ballet, de dansproductiegroepen van het CKC dansen in verschillende stijlen en leerlingen van Annalee Duppen vullen het programma met hiphop choreografieën.

Fusionact

Daarnaast dansen zij ook live op de muziek van Jazz Delight, die naast deze fusionact ook meer eigen muziek laat horen. Kortom, prachtige samenwerkingen tussen verschillende leerlingen, docenten en aanbieders.

Meer informatie

De dans- en muziekvoorstelling Partners in Concert vind twee keer plaats op zaterdag 12 december in de Theaterzaal van CKC & partners. Aanvang voor de eerste voorstelling is 17.30 uur en de tweede voorstelling 19.00 uur. De kaartverkoop gaat snel: de eerste voorstelling is al uitverkocht. Voor de tweede voorstelling zijn nog een aantal kaarten te koop. Kaarten kosten €5,50 en zijn online te koop via www.ckc-zoetermeer.nl/.

-advertenties-

-goede doel-