Rise&Shine is het evenement van Zoetermeer waar jongeren met talent een podium krijgen om hun talenten aan het publiek te laten zien.

krant1


Buurtwerk bezoekt wekelijks verschillende plekken in alle wijken van de stad waar jongeren hun vrije tijd doorbrengen. Dit kan zijn op schoolpleinen, op een bankje in het park of op voetbalveldjes. De jongerenwerkers gaan tijdens deze zogenaamde “ambulante rondes” met de jongeren in gesprek en kijken waar de mogelijkheden zitten. In elke groep zitten jongeren met talenten. Denk aan jongeren die goed kunnen voetballen, goed kunnen tekenen of bijvoorbeeld communicatief heel goed zijn. Maar ook komen we jongeren tegen die iets doen met muziek of dans. Voor alle talenten is er nu een podium bij het terugkerende evenement: Rise&Shine!

krant2 krant3
krant6 krant7


Rise&Shine
Op vrijdag 11 december was het dan eindelijk zover. De deuren van het CKC & Partners gingen open voor de allereerste Zoetermeerse editie van Rise&Shine. De deelnemende jongeren stonden te trappelen om het podium te betreden met hun optreden waar ze al een tijdje naartoe gewerkt hadden. Na de opening met DJ Dana Official konden de bezoekers genieten van een gevarieerd programma. Zo waren er verschillende beatboxers, rapoptredens, zangers en zangeressen, een band en ging iedereen uit zijn dak bij het dansoptreden van “The Young Warriors”. Ook is de kersthit van rappers en songwriters T-Dupp en 2 Smoke gelanceerd en was er een te gek filmpje van een groepje jongens met hun BMX stunts.

 

-advertenties-

-goede doel-