Fireworks 005Wat ooit in 1996 begon als eerste vuurwerkshow van Nederland langs de kade bij Jongerius in de Dorpsstraat, is niet in verhouding met de show en locatie van afgelopen maandag aan de Dobbe-plas. De vuurwerkshow van Van Herwijnen is een begrip geworden voor jong en oud, met de presentatie van de nieuwste collectie siervuurwerkartikelen en als afsluiter een finale die mogelijk gemaakt is door Bella Torino en ZFM.

Fireworks 001 Fireworks 003
Fireworks 002 Fireworks 004

Jongerius deelde vooraf in totaal 1900 met goud bekroonde oliebollen uit, die binnen enkele minuten allemaal een weg hadden gevonden naar de hongerige monden van het aanwezige publiek.

Maar de aandacht werd al snel getrokken door de mooie siervuurwerkartikelen die Vuurwerkzoetermeer.nl verkoopt. Met namen als Concerto Rosso, Hot Chick, Intimidator, Sweetlake Invasion, Bring the Noise en Fifty Shades of Gold kan dat ook niet anders.

Met de finale werd er tenslotte een toegift gegeven van wat er allemaal mogelijk is met consumentenvuurwerk. Een prachtige show die bijna 7 minuten duurde en gecombineerd werd met muziek.

DSC 2321 DSC 2465

Foto's: Patricia Munster, patriciareports.com

Media foto's Zoetermeer
 

-advertenties-

-goede doel-