20131111 131108 DSC2232 BW 2Woensdag 30 december aanstaande zal het laatste lunchpauzeconcert van dit jaar in de Oude Kerk worden verzorgd door harpiste Joukeline Sizoo. Op haar prachtige harp zal ze een programma brengen met wervelende klanken van onder andere Bach, Ibert, Paradisi en Pierne.

Joukeline Sizoo

Joukeline Sizoo (1988) begon op 10-jarige leeftijd met harplessen bij Machteld Kerkmeester aan de muziekschool te Bergschenhoek. Hierna volgde zij privélessen bij Carla Bos. Ze zette haar harpstudie voort aan het Rotterdams conservatorium bij Saskia Kingma, waar zij in 2011 haar Bachelor opleiding afsloot. Haar Master diploma behaalde zij in 2013 aan hetzelfde conservatorium. Ze heeft lessen en masterclasses gevolgd bij onder andere Petra van der Heide, Edward Witsenburg, Rosetty de Ruiter, Sandrine Chatron, Charlotte Sprenkels en Edmar Castañeda.

Joukeline is als harpiste actief in de kamermuziek. In 2013 werd zij met haar fluit-harp duo Ivoire uitgenodigd om te spelen op het Kamermuziekfestival Den Haag. Tevens heeft ze met dit duo een concertreis gemaakt naar Schotland en zijn zij live te horen geweest op Radio 4. In 2012 is zij aangenomen bij de Rotterdam Philharmonic Codarts Academy, de orkestacademie van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Zij heeft geremplaceerd in orkesten als het Koninklijk Concertgebouworkest, het Nederlands Philharmonisch Orkest, HET Symfonieorkest , het Noord Nederlands Orkest en het Orquesta Filarmónica de Santiago. Joukeline heeft meegewerkt aan cd– en radio opnames van onder andere het Orkest van het Oosten/HET Symfonieorkest en sopraan Tania Kross.

Meer informatie

De wekelijkse lunchpauzeconcerten in de Oude Kerk (Dorpstraat 59) zijn gratis toegankelijk en vinden plaats op woensdagmiddag tussen 12.45 en 13.15 uur.

De concerten en programma,s kunt u ook vinden op de website van onze Stichting www.concertenzoetermeer.nl

Op 6 januari zal de nieuwe serie lunchpauzeconcerten starten.

 

 

-advertenties-

-goede doel-