20151219 74733Zaterdag 19 december vanaf 17.30 uur ontving buurtvereniging Buytenrode de gasten die zich via de wijkpost Buytenwegh hadden aangemeld voor het decemberetentje met aansluitend een gratis bingo met fraaie prijzen. Buurtvereniging Buytenrode organiseerde deze avond voor die mensen die een steuntje in de rug in deze tijd goed kunnen gebruiken.

Na een kort openingswoord door de voorzitter van buurtvereniging Buytenrode werd in aanwezigheid van de wijkregisseur door wijkwethouder Taco Kuiper officieel ‘het buffet voor geopend verklaard’.

Vele smakelijke gerechten konden door de ruim 45 gasten worden opgeschept. Ook voor het ‘natje’ was goed gezorgd, iedere gast kreeg enkele consumptiebonnen aangeboden. Buurtvereniging Buytenrode had werkelijk alles uit de kast gehaald zodat het de gasten aan niets zou ontbreken. Getuige de vele positieve geluiden die tijdens het etentje door de gasten werden geuit, is Buytenrode daar prima in geslaagd. In navolging van vorig jaar had het bestuur er ook dit jaar voor gekozen zelf in de keuken te staan. Het Id-college stelde hun keuken ter beschikking en kok Martin, docent van het ID-college, stak het kookteam de helpende hand toe met goede tips en raad.

20151219 74735 20151219 74738

 

Nadat het vaatwerk was opgeruimd, begon het Bingo-festijn. Er werden vier bingoronden gespeeld met enkele fraaie prijzen. De hoofdprijzen waren enkele zeer goed gevulde boodschappentassen waar fanatiek om gestreden werd.

En tenslotte werden uit de ingeleverde bingokaarten nog enkele kaarten getrokken die een prijsje opleverden. Overigens waren alle prijzen door de plaatselijke middenstand aan Buytenrode aangeboden.

Zo tegen de klok van 22.00 uur was deze avond weer voorbij. Na elkaar mooie kerstdagen, een goede jaarwisseling en een gezond 2016 gewenst te hebben trokken de gasten moe maar voldaan weer huiswaarts.

Dit etentje is mede mogelijk gemaakt door Wijkpost Buytenwegh, het Id-college Buytenwegh, Lidl, Jumbo, Kruidvat, bloemenboetiek Florette allen in Buytenwegh en verder Napoleon, Etos, Trekpleister, AH-xl, Expo, Boom-bij-u-thuis, Steigerplankenmeubels.nl en Rust food.

-advertenties-

-goede doel-