zwaard kapot justitia

Op maandag 21 december is er schade ontdekt aan het beeld 'Vrouwe Justitia' op de rotonde in Meerzicht. Het bekende zwaard van het beeld is dwars doormidden geschopt.

Het beeld staat, samen met een levensgroot wetboek, op de rotonde in Meerzicht tegenover het benzinestation vlakbij Hofstede Meerzigt. Op 1 november 2014 apdopteerde Ilona Benning deze rotonde om extra aandacht te vestigen op haar, toen pas opgerichte, juristenbedrijf.

Niet hufterproef

Vooraf aan de adoptie is Benningslaw gevraagd de rotonde hufterproef te maken, daar er weleens trammelant is geweest. Gelukkig heeft de rotonde afgelopen jaarwisseling (2014/2015) met succes overleeft. Ilona: "Als trotse rotondebeheerder is dat nu ineens een tegenvaller. Het beeld heeft zijn hufterproef status geen eer aan gedaan."

€400 reparatiekosten

Benningslaw zal op zoek moeten gaan naar een nieuwe oplossing, want 'Vrouwe Justitia' zonder zwaard is een automonteur zonder gereedschap. De werkelijke reparatiekosten kunnen uitkomen op €400,- en een hoop werkuren, dat de jurist liever besteed aan het helpen van cliënten.

Juridische vragen?

Ook zonder zwaard zal 'Vrouwe Justitia' de Jurist van Benningslaw altijd overwinnen. De oplossing voor elk probleem. Stuur een bericht via whatsapp? FB messenger, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met vragen naar 06-37373727.

-advertenties-

-goede doel-