ONC Clauslaan volleybalkampioen ZoetermeerTwee teams van het Oranje Nassau College Clauslaan (ONC) stonden op 19 februari tegenover elkaar in de finale van het Highschool Volleybaltoernooi. Dit betekende automatisch de eerste én tweede plaats voor het ONC.

Het toernooi vond plaats op het Alfrink College. Teams van het Erasmus College, het Alfrink College, het Picasso Lyceum en het ONC gingen met elkaar de strijd aan. Het waren zeer spannende wedstrijden van een hoog niveau. Uiteindelijk ging de eindstrijd tussen twee teams van het ONC Clauslaan. Deze school mag zich nu een jaar lang volleybalkampioen onderbouw van Zoetermeer noemen.

 

Het toernooi bestond uit een onderbouw en bovenbouw toernooi. Voor de bovenbouw was de strijd tussen 2 teams van het Erasmus College en 1 team van het Alfrink College. De teams hebben 2x tegen elkaar gespeeld. Het team Erasmus 2 (allen jongens) heeft alle wedstrijden gewonnen en ook de meiden van Erasmus wonnen de wedstrijden van het Alfrink. Voor de bovenbouw werd Erasmus kampioen van Zoetermeer en gaat met beide teams op 10 maart deelnemen aan de voorronde van het NK voor middelbare scholen.

-advertenties-

-goede doel-