Kevin met cheque

kind-ambassadeur Kevin met de cheque

Afgelopen weekend organiseerde Zovoc het jaarlijkse beach volleybal toernooi. Dit jaar waren het meerdere toernooien verspreid over 3 dagen en stond het hele weekend in het teken van Spieren voor Spieren. De opbrengst van het toernooi en acties is uitgekomen op € 2.000. Kevin, kind-ambassadeur van Spieren voor Spieren heeft de cheque in ontvangst genomen. De opbrengst zal gebruikt gaan worden voor onderzoek naar spierziektes bij kinderen.

Het toernooi begon vrijdag met een toernooi voor middelbare scholen. Na de openingswoorden van Frans Muijzers werd er onder zijn leiding een demonstratie wedstrijd gespeeld door een aantal eredivisie spelers. Aansluitend werd er ondanks de harde wind en regenval door ruim 60 scholieren op de Noord Aa fanatiek gevolleybald. Het Erasmus College is hierbij de grote prijswinnaar geworden.

Zaterdag werd er in diverse categorieën gestreden om het Zovoc Beach kampioenschap en zondag waren er wedstrijden vanuit het Junior Beach Circuit. Ondanks het Hollandse weer, was het een geslaagd weekend.

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

 

-advertenties-

-goede doel-