nk para tafeltennisDoing Zoetermeer organiseert op 13 juni het NK Paratafeltennis, met 100 deelnemers en 37 sponsoren een groots evenement in Zoetermeer. Het toernooi is voor mensen met een lichamelijke beperking een belangrijke wedstrijd, de Nederlandse top zal hier vertegenwoordigd zijn.

para tafeltennisParasport wordt steeds professioneler en breder. De organisatie van het NK in Zoetermeer is geheel georganiseerd door parasporters, die zelf ook al ervaring opgedaan hebben in verschillende toernooien. André de Knegt, Peter Kopetzky, en Sven Monshouwer van S.V. Doing Zoetermeer zijn al een vol jaar bezig geweest met de organisatie van het evenement en het zoeken van sponsors om het allemaal mogelijk te maken. Maand na maand hard werken, maar elke keer kwamen zij een stukje verder en werden er weer sponsors gevonden of kwamen zaken rond. De organisatie wist zelfs een jeugdtoernooi te realiseren. Nog niet met heel veel spelers, maar het begin is er!

Aan het toernooi doen 7 spelers uit Zoetermeer mee deze spelers zijn allen afkomstig van DOING. Het toernooi is volledig gratis en toegankelijk voor iedereen die eens tafeltennis op top niveau wil zien.

 

Het toernooi start zaterdag 13 juni in sporthal de Veur om 9.30 uur en zal duren tot ongeveer 17 uur. Toeschouwers zijn van harte welkom!

 

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

 

 

 

-advertenties-

-goede doel-